ΝΕΑ

Bridgerton: Η 4η σεζόν θα επικεντρώνεται στην ερωτική ζωή του Benedict

O δεύτερος αδελφός της οικογένειας Bridgerton παίρνει την 4η σεζόν στα χέρια του και μας υπόσχεται νέα επεισόδια γεμάτα πάθος, έρωτα και ρομαντισμό.

Όπως ανακοίνωσε χθές η επίσημη σελίδα της σειράς του Netflix στο Instagram, ο Benedict παίρνει τα ηνία από τον Colin και έρχεται στις οθόνες μας, έτοιμος να βρει το άλλο του μισό και να πιστέψει στον έρωτα.


Η σεζόν θα ακολουθήσει τα γεγονότα του τρίτου μυθιστορήματος της Julia Quinn, «An Offer From a Gentleman», που δείχνει τον Benedict να ψάχνει για μια «κυρία ντυμένη σε ασημί χρώμα» που συναάντησε σε μια χοροεσπερίδα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια φτωχή γυναίκα, ονόματι Sophie Beckett.

Με πρωταγωνιστή τον Luke Thompson, ο νέος κύκλος του Bridgerton έρχεται να αποδείξει στην καλή κοινωνία του Ηνωμένου Βασιλείου πως τα χρήματα και η εξουσία δεν εξαγοράζουν τον αληθινό έρωτα. «Ο Benedict ήταν πάντα λίγο χαμένος — ή ελεύθερος ανάλογα με τον τρόπο που θέλεις να το δεις. Αλλά τώρα προσπαθεί να βρει κάτι λίγο πιο σταθερό στον εαυτό του», είπε ο Thompson στο Tudum του Netflix.