It Ends With Us: Βλέπουμε το νέο τρέιλερ της ταινίας

Σχεδόν 1 μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα του "It Ends With Us", η Sony Pictures έδωσε στη δμοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο της Colleen Hoover.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η παραγωγός Christy Hall, «καθώς ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ράιλ που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της και την τραυματική παιδική της ηλικία. Όταν ο πρώτος της έρωτας ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή της, η σχέση με τον Ryle ανατρέπεται και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια δύσκολη επιλογή για το μέλλον της».


Σε σκηνοθεσία του Justin Baldoni, η ταινία αναμένεται να παρουσιάσει όλες τις μορφές βίας που μπορεί να κρύβονται σε μια σχέση, όσο η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της και τι πραγματικά θέλει. Το βιβλίο που έχει βασιστεί η ταινία κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

Η ταινία «It Ends With Us» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου, με τον Easy 97.2 να είναι χορηγός επικοινωνίας στην Avant Premiere της ταινίας που θα σπάσει ταμεία.