ΝΕΑ

Cyndi Lauper: Μίλησε για τη διαμάχη που είχε με τη Madonna στα 80's

Η Cyndi Lauper μίλησε πρώτη φορά για τη διαμάχη που είχε με την Madonna την δεκαετία του 1980, όταν οι δυο τους βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους. «Δεν είναι λυπηρό, ότι μπορεί να υπάρχει χώρος μόνο για μία; Τι στο δι**λο ήταν αυτό; Δεν μου άρεσε», δήλωσε στο E! News.

Ο ντόρος που είχε προκληθεί από τα μέσα, έφτανε για να θεωρήσει ότι η βασίλισσα της ποπ την αντιπαθούσε, ενώ όπως είπε είχε ως στόχο να ξεχωρίσει από την Madonna, την εποχή που είχαν και οι δύο ξανθά μαλλιά. «Είπα, "Εντάξει, κούκλα, θα βάλω μια μαύρη κουκίδα εδώ, ώστε να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ των δυο μας"», σχολίασε.

Σε συνέντευξη στους Νew York Times, η Lauper δήλωσε πως θα ήθελε να είναι φίλη με την Madonna. «Ήταν κρίμα. Θα ήθελα να είχα μια φίλη», είπε.

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στον Jimmy Fallon:

«Είχαμε μόνο μισή γραμμή για να τραγουδήσουμε. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό τώρα: μισό στίχο. Έπρεπε να έχουμε φωνές που ο κόσμος θα τις ήξερε αμέσως. Δεν ξέραμε αν θα ερχόταν η Cyndi. Στα [American Music Awards εκείνης της χρονιάς] είπα: "Θα έρθεις;" και εκείνη είπε: "Μίλησα με τον φίλο μου και λέει ότι δεν πιστεύει ότι είναι επιτυχία" και της είπα: "Μην το χάσεις"».

«Εμφανίστηκε και έσκισε. Το θέμα ήταν ότι πρέπει να έχεις μια αναγνωρίσιμη φωνή και για τον όποιο λόγο, η Cyndi την είχε», κατέληξε.