ΝΕΑ

Lady Gaga: Πληροφορίες την θέλουν έγκυο - Τι απάντησε η ίδια!

Οι φήμες σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη της Lady Gaga όλο και πληθαίνουν μετά τις φωτογραφίες που δείχνουν την τραγουδίστρια με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η Gaga βρέθηκε στην πρόβα του γάμου της αδελφής της, Natalie, όπως συνηθίζεται στην Αμερική και μέσα από το μαύρο φόρεμα που φορούσε διαγραφόταν η κοιλιά της που έμοιαζε πιο φουσκωμένη. 

Φυσικά, τα διεθνή πρακτορεία, "έτρεξαν" να δημοσιεύσουν την είδηση της εγκυμοσύνης, ενώ το γεγονός πως η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα κρατάει χαμηλό και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα, επιβεβαιώνει τις φήμες.

Η μόνη δημόσια εμφάνιση που έκανε η Gaga το τελευταίο διάστημα, ήταν στην πρεμιέρα της συναυλίας της στο HBO με τίτλο Gaga Chromatica Ball, στην οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα, με μεταλικά σημεία που παρέπεμπαν σε μέρη αυτοκινήτου και κάλυπταν την κοιλιά.

Η ίδια η Gaga από την άλλη πλευρά, δεν έχασε χρόνο να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης με ένα κωμικό βίντεο στο Tik Tok στο οποίο γράφει πως δεν είναι έγκυος και πως πηγαίνει γυμναστήριο κανονικά.