ΝΕΑ

Celine Dion: Σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή ενώ δίνει μάχη με την υγεία της

Η Celine Dion έχει βάλει στόχο της επιστροφή της στη σκηνή για μια τελευταία φορά στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού αφιερώματος. Η τραγουδίστρια που διαγνώστηκε με σύνδρομο δυσκίνητου ατόμου το 2022, είχε ακυρώσει όλες τις προκαθορισμένες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour, κάτι που όπως είπε ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της.

Η Dion πλέον με τη θεραπεία αισθάνεται καλά και νιώθει έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή, έστω για μια τελευταία συναυλία. “Δουλεύει με προπονητές φωνής, μέλη του συγκροτήματος και ειδικούς για πάνω από έξι μήνες τώρα. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια συναυλιακή ταινία, με την ίδια να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της”, δήλωσε πηγή στη Sun.

Η ίδια η Celine μίλησε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion” μίλησε για την επιθυμία της να βρεθεί ξανά μπροστά σε κοινό, όμως εξήγησε πως “δεν μπορεί να απαντήσει” αν θα μπορέσει να το πραγματοποιήσει.

 “Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: Ναι, σε τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω… το σώμα μου θα μου πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω”, δήλωσε.