ΝΕΑ

Κορυφαίες αθλήτριες πρόκειται να αποκτήσουν τη δική τους Barbie

Εννέα κορυφαίες αθλήτριες πρόκειται να αποκτήσουν την δική τους κούκλα Barbie, όπως ανακοίνωσε η Mattel. Η εταιρεία παιχνιδιών αποκάλυψε πως θα τιμήσει εννέα αθλήτριες για τη συμβολή τους στον αθλητισμό, μεταξύ αυτών η Venus Williams.

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα με οδηγούσε η ιδέα του να σπάω τις γυάλινες οροφές και να παραμένω πιστή στον εαυτό μου, οπότε η αποστολή της Barbie δεν θα μπορούσε να συνάδει περισσότερο με αυτό το ήθος» ανέφερε σε δήλωσή της η σταρ του τένις.

«Είναι τιμή μου να αναγνωρίζομαι ως ένα πρότυπο του αθλητισμού και να ενώνω τις δυνάμεις μου με την ομάδα Barbie για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την επόμενη γενιά νεαρών κοριτσιών ώστε να μη σταματούν ποτέ να πιστεύουν στα όνειρά τους» συνέχισε.


Η Barbie γιορτάζει τα 65 χρόνια στον χώρο των παιχνιδιών και κυκλοφορεί συλλεκτικές κούκλες από εβληματικές προσωπικότητες που έχουν χαράξει την δική τους πορεία στη μουσική, τον κινηματογράφο και τον αθλητισμό.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα αποκτήσουν την δική τους Barbie δεν είναι άλλες από τις: Rebeca Andrade και Alexa Moreno, οι ποδοσφαιρίστριες Mary Fowler και Christine Sinclair, η πυγμάχος Estelle Mossely, η κολυμβήτρια Federica Pellegrini, η αθλήτρια Παρατριάθλου Susana Rodriguez και η Πολωνή σπρίντερ στίβου Eva Svoboda.

«Ρίχνοντας φως σε αυτές τις εμπνευσμένες αθλήτριες και τις ιστορίες τους, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την πεποίθηση ότι κάθε νεαρό κορίτσι αξίζει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος της και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ανώτερη αντιπρόεδρος της Barbie, Krista Berger.