ΝΕΑ

Matthew Perry: Τα "Φιλαράκια" πρόκειται να βοηθήσουν στις έρευνες για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στον ηθοποιό

Στις έρευνες των αρχών σχετικά με ποιος χορήγησε την ποσότητα κεταμίνης που σκότωσε τον Matthew Perry, πρόκειται να βοηθήσουν οι πρώην συμπρωταγωνιστές του ηθοποιούς στα Φιλαράκια. Τον Ιανουάριο ο Ιατροδικαστής που εξέτασε τον Perry αποκάλυψε πως η αιτία θανάτου του ηθοποιού οφειλόταν σε υπερβολική δόση κεταμίνης στον οργανισμό αλλά όπως είπε δεν χρειάζοταν περαιτέρω διερεύνηση.

Ωστόσο, οι αρχές είχαν άλλη γνώμη καθώς η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό του Perry δεν αντιστοιχεί σε ποσότητα που θα μπορούσε να προμηθευτεί ο ίδιος. Οι έρευνες συνεχίζουν με τις αρχές να ψάχνουν το άτομο που χορήγησε την κεταμίνη στον ηθοποιό.

Στις έρευνες πρόκειται να βοηθήσουν και τα υπόλοιπα "Φιλαράκια" όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην Express. «Όλο το cast εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο με τον θάνατο του Matthew. Η Jennifer και η Courteney ήταν οι πιο κοντινοί του και συναντήθηκαν όλοι μαζί, μετά τον χαμό του. Έχουν κουράσει το μυαλό τους προσπαθώντας να ανακαλέσουν με ποιον μπορεί να είχαν δει τον ηθοποιό το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι αδύνατον να καταλάβουμε ποιος μπορεί να τον προμήθευε», ανέφερε η πηγή.

«Όπως και το υπόλοιπο καστ, η Jen και η Courteney είπαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τις Αρχές να βρουν ποιος του προμήθευε τόσο επικίνδυνες ποσότητες ενός θανατηφόρου ναρκωτικού», πρόσθεσε.

Οι αρχές είχαν συλλάβει το προηγούμενο διάστημα δύο υπόπτους για την υπόθεση, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.