ΝΕΑ

Celine Dion: Βλέπουμε το συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα της Celine Dion και από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», θα μεταφερθεί στις οθόνες μας τη μάχη της τραγουδίστριας με τη σπάνια νόσο, η οποία επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Dion να μιλάει για το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, την ανάγκη και την αγάπη της για μουσική. Βλέπουμε πλάνα από την μουσική της πορεία, στη σκηνή, το στούντιο ηχογράφησης αλλά και την μάχη της και το σύνδρομο.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» λέει στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε.  «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Την ανακοίνωση της ταινίας είχε κάνει η ίδια η Dion σε ανάρτηση της στα social media, στην οποία έγραψε: «Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει», έγραψε στη σελίδα της στο Instagram. «Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στις παραστάσεις, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου».

Όπως είπε,  ο σκοπός του ντοκιμαντέρ δεν είναι άλλος από το «να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την «άγνωστή» πάθηση και να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας».