ΝΕΑ

Courteney Cox: "Ο Matthew Perry με επισκέφτεται συχνά"

Η Courteney Cox μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «CBS Sunday Mornings» για την σχέση της με τον Matthew Perry και πως διαχειρίζεται την απώλεια. Στη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τα 20 χρόνια από το φινάλε των "Friends", η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια του αγαπημένου της "Chandler Bing" αλλά στο γεγονός ότι την επισκέφτεται συνεχώς.

«Νομίζω πως ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο. Ήταν τόσο αστείος. Ήταν πραγματικά, μια τεράστια καρδιά. Προφανώς, δυσκολεύτηκε», είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι τόσο ευγνώμων, που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται συχνά, αν πούμε ότι πιστεύουμε στο μεταφυσικό. Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Matthew. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας "καθοδηγούν". Αισθάνομαι ότι ο Matthew είναι σίγουρα εδώ τριγύρω», συνέχισε η Cox.


Φυσικά, η Courteney Cox μίλησε και για την σειρά που την έκανε γνωστή στο κοινό, και ακόμα και σήμερα χαράζει τον δικό της δρόμο στην τηλεόραση. «Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη σειρά. Ήταν στο τέλος μια περιόδου που πραγματικά, είχα ξεμείνει από χρήματα. Πήρα έναν ρόλο σε μια οντισιόν και όταν πήγα να διαβάσω τον πιλότο, είπα "αυτό είναι υπέροχο", είπε.