ΝΕΑ

Lenny Kravitz: Θα τραγουδήσει πριν τον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz είναι ο καλλιτέχνης που αναμένεται να "ζεστάνει" το κοινό στον τελικό του UEFA Champions League. Ο ροκ σταρ που πρόκειται να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για συναυλία, θα ανέβει στη σκηνή του σταδίου Wembley του Λονδίνου για να παρουσιάζει τα τραγούδια από νέο του άλμπουμ «Blue Electric Light» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου.

«Αισθάνομαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια ενόψει της εμφάνισής μου στον τελικό του UEFA Champions League by Pepsi στο Λονδίνο, μια πόλη που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα είναι ένα τόσο συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς. Είναι μια τέλεια αφορμή για να βρεθούμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε λίγη μουσική και το αίσθημα της συντροφικότητας και της ενότητας. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει», δήλωσε ο μουσικός για την εμφάνιση του στον τελικό της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης.


Στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου, αγωνίζεται η Dortmund έναντι της Real Madrid.

«Στον τελικό του Champions League θα πρωταγωνιστήσει ένας θρύλος της μουσικής βιομηχανίας, ο οποίος θα προσδώσει δυναμισμό και ενέργεια στο θέαμα» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Guy-Laurent Epstein.