ΝΕΑ

Cyndi Lauper: Έρχεται το ντοκιμαντέρ "Let The Canary Sing" από την Paramount+

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την μουσική καριέρα της Cyndi Lauper έρχεται από την Paramount+. Η ταινία "Let The Canary Sing" σε σκηνοθεσία της Alison Ellwood, μας ταξιδεύει από την παιδική ηλικία της Lauper, στο πως κατάφερε να επηρεάσει γενιές και γενιές με τη μουσική της.

Όπως αναφέρει η πλατφόρμα: «Το "Let The Canary Sing" καταγράφει την άνοδο της Lauper, την επίδραση μέσω της μουσικής της, το διαρκώς εξελισσόμενο στυλ της και τον αταλάντευτο φεμινισμό της και την "επανάσταση" την οποία πρεβέυει. Το ντοκιμαντέρ οδηγεί το κοινό σε μια συναρπαστική εξερεύνηση μιας διάσημης και πρωτοποριακής καλλιτέχνιδας που έχει αφήσει μια αξιοσημείωτη κληρονομιά με την τέχνη της».

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιούνιου, με ένα ομότιτλο άλμπουμ να κυκλοφορεί την ίδια στιγμή, από τη Legacy Recordings και τη Sony Music Entertainment.  Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες από την εποχή των Blue Angel μέχρι και σήμερα. Μεταξύ αυτών τα “Girls Just Want to Have Fun,” “True Colors” και “I Drove All Night”.