ΝΕΑ

Lady Gaga: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του "Lady Gaga: The Chromatica Ball" - Βλέπουμε πρώτη φορά το τρέιλερ

Όσοι περιμένετε πως και πως για να απολαύσετε την Lady Gaga να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, η αναμονή τελειώνει γιατί η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO η ταινία για την περιοδεία "Chromatica Ball".


Σε αφίσα που δημοσιεύσε στα social media, η Gaga βλέπουμε τον τίτλο, "Lady Gaga: The Chromatica Ball" αλλά και την ημερομηνία, η οποία ορίζεται για τις 25 Μαΐου.  Σε σκηνοθεσία και παραγωγή της ίδιας της Gaga, η ταινία θα εξιστορεί «μια εποχή τεράστιας δημιουργικότητας… με μόδα, χορό και μουσική». Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Το Chromatica ήταν μια πολύχρωμη εκδίκηση. Το χάος όλων έγινε καθαρή ενέργεια και ζωή. Με την καλύτερη εμπειρία live”.

Την αφίσα συνόδευε και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, στο οποίο παρακολουθούμε την Gaga να δίνει την ψυχή της στις σκηνές των σταδίων ανά τον κόσμο. Με μοναδικά κοστούμια, φαντασμαγορικές εμφανίσεις και μουσική, η Lady Gaga χάρισε στο κοινό ένα show που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.