ΝΕΑ

Celine Dion: Με μια αποκαλυπτική συνέντευξη φωτογραφίζεται για την Vogue

H Celine Dion επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανένα ταμπού μιλάει για τον Σύνδρομο Δυσκίνητου ανθρώπου που πάσχει και όχι μόνο, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με την γαλλική Vogue. Η τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να κάνει συγκεκριμένες δημόσιες εμφανίσεις, όπως φαίνεται είναι έτοιμη να βρεθεί ξανά στο προσκηνίο και με γνώμονα της περιπέτεια της, να εμπνεύσει και να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Η Dion, η οποία φωτογραφήθηκε τόπλες για το εξώφυλλο του περιοδικού, μίλησε για την μάχη που δίνει με τον σύνδρομο και πως «μαθαίνει να ζει με αυτό». Όταν ρωτήθηκε πως διαχειρίζεται την όλη κατάσταση, η οποία ήρθε ξαφνικά στη ζωή της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Πέντε ημέρες την εβδομάδα κάνω αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: "Γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι' αυτό;". Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις!».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι η καλύτερη δυνατή. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ!».

Να θυμίσουμε πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Dion, ήταν στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy, μια εμφάνιση που εξέπληξε τόσο το κοινό, όσο και όλους εμάς που παρακολουθούσαμε την απονομή. Στην ερώτηση, αν θα βρεθεί ξανά στη σκηνή, η Celine Dion απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό..... Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: "Ναι, σε τέσσερις μήνες". Δεν ξέρω... Το σώμα μου θα μου το πει».