ΝΕΑ

Kylie Minogue: Μπήκε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2024 από το Times

Μετά τη δυναμική επιστροφή της στη μουσική το 2023, η Kylie Minogue απέδειξε για ακόμη μια φορά, πως είναι μια σταρ και πως έχει καταφέρει να επηρεάσει εκατομμύρια κόσμο παγκοσμίως. Αυτή η επιρροή που ασκεί η Minogue τα τελευταία 37 χρόνια σε θαυμαστές και μη, την βοήθησε για ώστε να ενταχθεί στη λίστα του περιοδικού Times και να βρεθεί ανάμεσα στους 100 ανθρώπους που άσκησαν την μεγαλύτερη επιρροή το 2023.

Μαζί με την Minogue στη λίστα βλέπουμε και άλλους καλλιτέχνες μεταξύ αυτών οι Dua Lipa, 21 Savage, Burna Boy και Jack Antonoff. Η τραγουδίστρια του "Padam Padam" κέρδισε μια θέση στην πολυπόθητη λίστα και μάλιστα στην κατηγορία "Icons".


Για να τιμήσει τη Minogue, ο frontman των Coldplay, Chris Martin, επαίνεσε τη Minogue για την αμέριστη υποστήριξή της σε όλη την καριέρα του. «Η Kylie Minogue ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ από την τηλεόραση», έγραψε ο Martin. «Ήταν ποπ σταρ και την παρακολουθούσα στο Neighbors κάθε μέρα για μια δεκαετία. Έτσι, όταν ήρθε σε ένα show των Coldplay, ήμουν ήδη θαυμαστής της για σχεδόν 15 χρόνια».

Η ίδια η Minogue, ευχαρίστησε το TIME που την τίμησε και εξέφρασε την έκπληξή της που συμπεριλήφθηκε στη λίστα. «Σας ευχαριστώ για αυτή την απίστευτη τιμή, που βρίσκομαι ανάμεσα σε μια τέτοια εταιρεία», έγραψε. «Αυτό με εκπλήσσει και κάνει την καρδιά μου να κάνει PADAM!!»