ΝΕΑ

Timothée Chalamet: Τραγουδάει ως Bob Dylan στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Μετά το μουσικό του ντεπούτο στο "Wonka", ο Timothée Chalamet συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός υποδύεται τον θρυλικό μουσικό Bob Dylan στη νέα βιογραφική ταινία «A Complete Unknown».

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Chalamet στη σκηνή να τραγουδάει ως Bob Dylan, στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριας του, Monica Barbaro, η οποία υποδύεται την Joan Baez. Στο βίντεο, βλέπουμε τους δυο τους, πάνω στη σκηνή να παίζουν μουσική και να τραγουδούν ανέμελοι, με τον Chalamet να παίζει κιθάρα, ενώ μια φυσαρμόνικα ήταν προσαρμοσμένη στο πουκάμισο του.

Ο Timothée στη νέα ταινία, πρόκειται να υποδυθεί τον 19χρονο και ανερχόμενο Dylan, ο οποίος έχει αρχίσει να γίνει γνωστός στην folk μουσική σκηνή, λίγο πριν κλείσει τη μεγάλη συμφωνία με την Columbia Records. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι: Elle Fanning, Boyd Holbrook, Edward Norton, Nick Offerman και Benedict Cumberbatch.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Chalamet είναι εκείνος που θα τραγουδήσει στην ταινία ως Dylan, με τον δάσκαλο φωνητικής του, Eric Vetro να δηλώνει πως πρόκειται για έναν «φυσικά μουσικό».

«Είναι κάπως εκπληκτικό, γιατί από τον χαρακτήρα του Wonka στον Bob Dylan, είναι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας, εντελώς διαφορετική φωνή, τα πάντα - και τα καταφέρνει», είπε. «Θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε χρόνο μηδέν. Είναι τόσο ταλαντούχος που είναι σε θέση να μεταπηδήσει από τον ένα ρόλο στον άλλον πολύ γρήγορα», κατέληξε.