ΝΕΑ

Daniel Radcliffe: Αποκάλυψε πως φοβόταν τον Alan Rickman στις πρώτες ταινίες του Harry Potter

Ο Daniel Radcliffe μπορεί στις τελευταίες ταινίες του Harry Potter να είχε μια άριστη σχέση με τον Alan Rickman, γνωστό σε όλους μας, καθηγητή Severus Snape, όμως όπως αποκάλυψε, δεν ήταν πάντα έτσι η σχέση τους. Όπως είπε κατά τη διάρκεια στο podcast «Happy, Sad, Confused», ο ηθοποιός φοβόνταν τον Rickman στις πρώτες ταινίες.

«Με φόβιζε τόσο πολύ ο Alan Rickman. Πώς μπορεί να μην σε φοβίζει αυτή τη φωνή;», δήλωσε. «Με είχε τρομάξει τόσο πολύ για τις τρεις πρώτες ταινίες», είπε. «Με τρομοκρατούσε και έλεγα: "Αυτός ο τύπος με μισεί". Κάπου στην πορεία είδε ότι ήθελα πραγματικά να το κάνω αυτό και να δουλέψω γι' αυτό».

Στη συνέχεια, μίλησε για την υπέροχη και μοναδική σχέση που είχαν με τον Rickman, πριν τον θάνατο του το 2016 μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Radcliffe, πιο συγκεκριμένα, είπε πως ο ηθοποιός διέκοψε τις διακοπές του για να προλάβει να τον δει στην παράσταση "Equus".

«Διέκοψε τις διακοπές του στον Καναδά για να έρθει να με δει στο "Equus". Είδε κάθε θεατρικό έργο που έκανα όταν ήταν ζωντανός», θυμήθηκε. «Με έβγαζε έξω μετά και μιλούσαμε γι' αυτό. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μου είπε: "Πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις μαθήματα φωνητικής και να διερευνήσεις όλα αυτά τα πράγματα"», είπε.