ΝΕΑ

Σαν σήμερα το 2017 ο Harry Styles εκθρόνισε τον Ed Sheeran στα Βρετανικά charts!

Μετά από 13 συνεχόμενες εβδομάδες που το "Shape of You" κυριαρχούσε στα Βρετανικά charts, το "Sign of The Times" του Harry Styles κατάφερε να εκθρονίσει τον Ed Sheeran, ο οποίοε εκείνη την περίοδο κυριαρχούσε τα charts με το άλμπουμ ÷ ("Divide"). Ο Styles, ο οποίος μόλις είχε κυκλοφορήσει το ντεπούτο του σόλο άλμπουμ, λίγους μήνες μετά την διάλυση των One Direction, κατάφερε σε μια μόνο εβδομάδα από την κυκλοφορία του τραγουδιού, να κατακτήσει το Νο.1 στα Βρετανικά charts.


Την ημέρα της κυκλοφορίας, το "Sign of The Times" βρέθηκε αμέσως στο Νο.4 του Billboard Hot 100, ενώ την επόμενη κιόλας εβδομάδα έφτασε στο Νο.1. Την πρώτη εβδομάδα το τραγούδι πούλησε περισσότερα από 62,900 αντίτυπα (CD), με τα streams στις πλατφόρμες να ξεπερνούν τα 3.5 εκατομμύρια. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις 19 λεπτά μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, το "Sign of The Times" κατέκτησε την πρώτη θέση στο iTunes, σπάζοντας το ρεκόρ της Adele, η οποία το 2015 με το "Hallo" κατάφερε να γίνει No.1 στην πλατφόρμα μέσα σε 50 λεπτά.