ΝΕΑ

Φιλαράκια: Υπογεγραμμένο σενάριο από το καστ της σειράς βγαίνει σε δημοπρασία προς τιμήν του Matthew Perry

Ο Ollie Locke, ο πρωταγωνιστής του «Made In Chelsea» αποκάλυψε πως πρόκειται να δώσει σε δημοπρασία ένα υπογεγγραμένο σενάριο από τα Φιλαράκια, που του ανήκει, με ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια της σειράς. Όπως είπε, το σεναρίο αφορά το τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου με τίτλο «The One Where Rachel Has A Baby», στο οποίο βλέπουμε την Rachel να φέρνει στον κόσμο την κόρη της Emma. Το συγκεκριμένο επεισόδιο χωρίζεται σε δύο μέρη, ωστόσο, ο Locke φαίνεται ότι έχει στην κατοχή το πιο σημαντικό.

Ο Locke βγάζει σε δημοπρασία το σενάριο με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία θα δωρίσει στο Matthew Perry Foundation προς τιμήν του Matthew Perry. Ο ηθοποιός υποδυόταν τον Chandler Bing, τον πιο κωμικό, σαρκαστικό και ίσως αγαπητό χαρακτήρα στη σειρά για 10 κύκλους.

«Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, εγώ και ο σύζυγός μου Gareth είμαστε τεράστιοι θαυμαστές των Φιλαρακίων και του Matthew Perry, οπότε ήταν λογικό να κάνουμε κάτι για να γιορτάσουμε τη ζωή του και να τιμήσουμε τη δέσμευσή του να βοηθάει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τον εθισμό. Ξαφνικά πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορούσα να κάνω κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσω το Ίδρυμα του Matthew Perry όταν είδα ότι ένα άλλο σενάριο είχε προκαλέσει τρέλα σε δημοπρασία», εξήγησε ο Locke.

Το σενάριο, το οποίο εκτιμάται ότι θα πουληθεί για 6.329 - 10.126 δολάρια στον οίκο δημοπρασιών Hanson Ross, φέρει τις υπογραφές και των έξι μελών του cast: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc και David Scwimmer.

«Νομίζω ότι ο ουρανός είναι το όριο για το σπάνιο εμβληματικό σενάριό μου. Αν πουληθεί, θα δωρίσω μέρος των εσόδων στο Ίδρυμα του Matthew Perry. Είναι δύσκολο να το αποχωριστείς, αλλά φαίνεται ότι είναι το σωστό», κατέληξε.