ΝΕΑ

Θυμόμαστε την εμφάνιση του Ed Sheeran στο Carpool Karaoke!

Ποιος θα περίμενε το 2017, τι αχτύπητο δίδυμο θα έκανε ο Ed Sheeran με τον James Corden. Ο τραγουδιστής αποδέχτηκε την πρόσκληση του παρουσιαστή και με πρόφαση πως ξέχασε την κιθάρα του στο αυτοκίνητο, ξεκίνησε τη διαδρομή του Carpool Karaoke.

Το επεισόδιο έκανε αρχή με το "Shape of You", ένα τραγούδι που μόλις είχε κυκλοφορήσει και σημείωνε τεράστια επιτυχία. Συνέχεια, έκαναν με το "Sing", λίγο πριν ο Sheeran αποκαλύψει ένα κρυφό ταλέντο. Κι όμως, ο Ed Sheeran μπορεί να χωρέσει 47 Maltesers στο στόμα του. Φυσικά, ο Corden δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι. Ο παρουσιαστής ήθελε να δοκιμάσει τον Sheeran αν λέει αλήθεια ή ψέματα, και έτσι θέλησε να δει πόσα σοκολατένια μπαλάκια μπορεί να χωρέσει και ο ίδιος στο στόμα του. Ο Sheeran, όχι μόνο απέδειξε πως μπορεί αλλά έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ, με 55 Maltesers.

Το "Thinking Out Loud" δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το επεισόδιο, με τον Corden να τραγουδάει, όσο ο Sheeran έπαιζε κιθάρα μέσα στο αμάξι. Στη συνέχεια, μίλησαν για τις αγαπήμενες τους συνήθειες, ενώ ο τραγουδιστής τόνισε το πόσο απολαμβάνει να φέρνει άτομο που δεν πίνουν σε πάμπς. Με μια ιστορία για το πως κατάφερε να τραυματίσει τον Justin Bieber, ο τραγουδιστής ερμήνευσε το "Love Yourself, ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος αλλά το "χάρισε" στον Bieber. Στη συνέχεια, οι δυο τους τραγούδισαν το "What Makes You Beautiful" των One Direction, ενώ έκλεισαν το επεισόδιο με το τότε φρέσκο "Castle On The Hill".