ΝΕΑ

Ο Jack Savoretti έρχεται με 2 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Jack Savoretti, ο μοναδικός καλλιτέχνης, επιστρέφει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, με 2 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της περιοδείας για το νέο του άλμπουμ "Miss Italia", o Ιταλός ερμηνευτής θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 12.00. Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ, για να κλείσετε πρώτοι τα εισιτήρια.

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Απριλίου μέσα από το δίκτυο της more.com στις 12.00.


Ο Savoretti επιστρέφει στην Ελλάδα, 3 χρόνια μετά την συναυλία του στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021. Την ίδια περίοδο, ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην Δέσποινα Κρητικού, στην οποία περιγράφει πώς έχει αναθεωρήσει τα τελευταία χρόνια οτιδήποτε είχε δεδομένο στη ζωή του και μας μιλάει για την πρώτη post-covid συναυλία του στο Ηρώδειο. Μιλάει επίσης για το άλμπουμ του “Europiana” - ένα "ερωτικό γράμμα" αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή μουσική - και την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του κατά την περίοδο του lock-down. Ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης όταν περιγράφει μια πολύ προσωπική ανάμνηση που είχε με την κόρη του όταν την άκουσε να λέει στις φίλες της ότι δεν ήξερε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της μιας και... "γυρίζει τον κόσμο και τραγουδάει σε αγνώστους", η οποία αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τον τίτλο του προηγούμενου άλμπουμ του "Singing to strangers".