ΝΕΑ

Ο Μichael Bublé και ο Jason Derulo συνεργάζονται για το νέο τραγούδι “Spicy Margarita”!

Ο Michael Bublé συνεργάζεται με τον Jason Derulo και κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι "Spicy Margarita", το οποίο ήδη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε χθες, βλέπουμε αρχικά τον Bublé σε ένα καζίνο να τραγουδάει τους κλασσικούς ήχους του τραγουδιού, μέχρι που εμφανίζεται ο Derulo και φέρνει μια πιο spicy εκδοχή του τραγουδιού, ενώ φέρνει τα πάνω - κάτω στο κλαμπ.

Η συνεργασία προέκυψε από μια παιχνιδιάρικη συναναστροφή μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Ο Derulo ζήτησε αρχικά από τον Bublé να τραγουδήσει μαζί του ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, στο οποίο ο Bublé απάντησε αστειευόμενος ένα "Όχι!" Ωστόσο, ο Bublé πρότεινε την ιδέα της συνεργασίας τους, ενώνοντας τα δύο ξεχωριστά μουσικά τους στυλ με το «Spicy Margarita».

 Το τραγούδι, είναι μια διασκευή του κλασσικού «¿Quién será?» του Pablo Beltrán ("Sway") και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του Derulo, "Nu King", που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Το άλμπουμ υπόσχεται ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών με καταξιωμένους καλλιτέχνες σε διάφορα είδη.