ΝΕΑ

Gwyneth Paltrow: Κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones

Η Gwyneth Paltrow, όπως φαίνεται αγαπάει τον ύπνο, ενώ δεν διστάζει να κοιμηθεί και σε συναυλίες. Όπως αποκάλυψε, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Nick Grimshaw στη THe Sun, όταν ρωτήθηκε για την πιο αστεία ιστορία σε συναυλία, η Gwyneth Platrow κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones στην O2 Arena, ενώ συνοδευόταν από τον πρώην σύζυγό της Chris Martin.

Όπως είπε, το γεγονός συνέβη το 2012, στην τελευταία συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος, η οποία όπως φάνηκε δεν ενθουσίασε και πολύ την ηθοποιό.


«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow. Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Paltrow κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά», είπε ο παραγωγός. «Ενώ ο Mick Jagger, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα τα ροχαλητά της», συνέχισε αστειευόμενος.

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι προσπαθεί να κοιμάθει 10 ώρες την ημέρα, ενώ αποκάλυψε πως την είχε πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Emma» στον Λευκό Οίκο το 1996.