ΝΕΑ

Beatles: Το νέο βιβλίο για το συγκρότημα αποκαλύπτει την άβολη συνάντηση του Mick Jagger με τον John Lennon

Το νέο βιβλίο «All You Need Is Love» για τους The Beatles, φέρνει στη δημοσιότητα την άβολη συνάντηση του John Lennon με τον θρύλο των Rolling Stones, MIck Jagger. Το βιβλίο των Steven Gaines και Peter Brown ααναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου, και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τα μέλη του συγκροτήματος, τους φίλους και τους συγγενείς τους, κατά την προετοιμασία του βιβλίου τους «The Love You Make» (1983).

Όπως αποκάλυψε ο Gaines, τόσο ο Paul McCarteney, όσο και η σύζυγος του Linda, ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το περιεχόμενο του βιβλίου που «έσκισαν το βιβλίο και το έκαψαν στο τζάκι, σελίδα προς σελίδα. Υπήρχε μια ομερτά, ένας κώδικας σιωπής γύρω από τους Beatles, και δεν πίστευαν ότι θα έβγαινε μπροστά κανείς να πει την αλήθεια» ανέφερε ο συγγραφέας.


Στο νέο βιβλίο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ταινία "Get Back", θα μάθουμε πτυχές της ζωής και της καριέρας του πασίγνωστου συγκροτήματος που δεν γνωρίζαμε, μεταξύ αυτών η συνάντηση του Lennon με τον Jagger. Η γνωριμία συνέβη όταν ανέλαβε τη θέση του λογιστή των Beatles, ο Allen Klein, ο οποίος προηγουμένως δούλευε με τους Rolling Stones, μέχρι που ο Jagger αποφάσισε πως δεν το εμπιστεύεται και τον απέλυσε. Τότε, ο Brown κάλεσε σε μια συνάντηση των Beatles, τον Mick Jagger για να πει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο "Allen Klein". Στη συνάντηση, ο John Lennon θέλησε να βοηθήσει τους δύο πρώην συναδέλφους να "τα βρούν" και κάλεσε και τον Klein, κάτι που ήταν βαθιά ντροπιαστικό» και «έκανε τον Mick να νιώσει πολύ άβολα».