ΝΕΑ

Harry Styles: Ζητούνται ξεναγοί για το χωριό που μεγάλωσε!

Νέα ευκαιρία εργασίας προσφέρει το χωριό που μεγάλωσε ο Harry Styles, Holmes Chapel στο Cheshire της Αγγλίας, με τους θαυμαστές να αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού.  Στο νέο ενημερωτικό δελτίο του Απριλίου, ο Πρόεδρος, Peter Whier, έκανε την μεγάλη ανακοίνωση σχετικά την πρωτοβουλία του χωριού να λανσάρει το «Harry's Home Village Tour Guides». Όπως είπε, είναι μια προσπάθεια να «αναβαθμίσουμε τις προσφορές μας και να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες θα έχουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία» όταν επισκέπτονται τη γενέτειρα του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει η αγγελία εργασίας, το χωριό αναζητάει άτομα, τα οποία με «ταλέντο στην αφήγηση ιστοριών» και «γνήσιο ενδιαφέρον για το Holmes Chapel με καλή γνώση της ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένου του Harry Styles και των ριζών του εδώ». Οι ξεναγήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο, ενώ είναι η ιδανική εργασία για όποιον θέλει να συνδυάσει την αγάπη του για τον Harry Styles με μια ικανοποιητική δουλειά ως ξεναγός.


Το χωριό έγινε ευρέως γνωστό από την ταινία της περιοδείας των One Direction, το 2013, «One Direction: This Is Us», στην οποία το συγκρότημα επισκέφτηκε το τόπο που μεγάλωσε ο τραγουδιστής αλλά και τον φούρνο που εργαζόταν, πριν περάσει από την audition του X-Factor.