ΝΕΑ

Kurt Cobain: Tο BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του

Τα 30 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, τιμάει το BBC με ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει διάρκεια 1 ώρα.

Ο Cobain, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου του 1994, πρόκειται να τιμηθεί με το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Moments That Shook Music: Kurt Cobain», το οποίο θα αφηγείται τη ζωή και τη μουσική πορεία του τραγουδιστή. Το ντοκιμαντέρ από την Touchdown Films, πρόκειται να παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες του διάσημου μουσικού, από την υπερβολική δόση στη Ρώμη τον Μάρτιο 1994, μέχρι και την αυτοκτονία του, ένα μήνα μετά.


Το «Moments That Shook Music: Kurt Cobain» πρόκειται να αναδείξει «την οδυνηρή αντίδραση του ηλεκτρολόγου που ανακάλυψε το σώμα του Kurt, όταν έκανε την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στο σπίτι του στο Σιάτλ, τις ανακοινώσεις της αστυνομίας στο σημείο, το χάος, τη σύγχυση και την απόγνωση των θαυμαστών του που καταγράφηκε σε βίντεο».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής, John Osbourne, το ντοκιμαντέρ θα μας ταξιδέψει στο 1994, παρουσιάζοντας μας τις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής ενός σταρ, από την αρχή μιας λαμπρής καριέρας που έμελλε να αφήσει ιστορία, μέχρι και τον θάνατο του.