ΝΕΑ

Timothee Chalamet: Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Warner Bros.

Με την επιτυχία του "Dune" και του "Wonka" που σάρωσε τα ταμεία, ο Timothee Chalamet, υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Warner Bros. Ο 27χρονος σταρ του Hollywood, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, πρόκειται να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και εκείνο του παραγωγό σε νέες ταινίες.

Οι δυο ταινίες, έχουν φέρει στα ταμεία της εταιρείας παραγωγής περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ενώ ο Chalamet είναι ο πρώτος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες μέσα σε 8 μήνες, οι οποίες έχουν τα υψηλότερα έσοδα στις ΗΠΑ.

«Τα τελευταία χρόνια, θαυμάσαμε όχι μόνο την δέσμευση του Timothee στην τέχνη του, η οποία είναι εμφανής μέσα από τους ποικίλους ρόλους του, αλλά και την ακλόνητη αφοσίωσή του να αφιερώνει το 100% του χρόνου και της προσοχής του σε κάθε έργο που έχει κάνει εδώ στη Warner Bros. και αλλού» ανέφεραν οι Michael DeLuca και Pamela Abdy, συμπρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της WB.

«Η συνεργασία του μαζί μας στις ταινίες "Dune" και "Wonka" είναι κάτι που όλοι απολαύσαμε πάρα πολύ και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Συνεχίζουμε να χτίζουμε για το μέλλον του κινηματογράφου στη Warner Bros. Discovery και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Timothee επέλεξε το στούντιο μας να είναι το δημιουργικό του σπίτι» πρόσθεσαν.