ΝΕΑ

Margot Robbie: Ετοιμάζει ταινία για το βιντεοπαιχνίδι "Sims"

Μετά την τεράστια επιτυχία της "Barbie" η Margot Robbie πρόκειται να συμμετάσχει σε ακόμη μια ταινία που αφορά διάσημο παιχνίδι, απλά αυτή τη φορά στη νέα ταινία μιλάμε για βιντεοπαιχνίδι και πιο συγκεκριμένα το "The Sims". Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2000 και από τότε συνεχίζει να κερδίζει παίκτες και να εξελίσσεται, πρόκειται να γίνει live - action ταινία, με την LuckyChap να αναλαμβάνει την παραγωγή. Η Robbie, που φημολογείται ότι θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, φαίνεται να αναλαμβάνει την εκτελεστική παραγωγή του έργου, με τις σκηνοθετικές οδηγίες της Kate Herron.

Όπως αναφέρει το Variety, η Electronic Arts, η εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, πρόκειται να εμπλακεί στην δημιουργία της ταινίας. Οι θαυμαστές του Sims, εξέφρασαν την επιθυμία τους, η ταινία να γυριστεί στη γλώσσα των Sims (τα Simlish) και να μην έχει καν υπότιτλους.

Αν και το cast της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, δημοσιέυματα αναφέρουν πως πρόκειται να είναι μια παραγωγή πολλών εκατομμυρίων ώστε να δώσουν την απαραίτητη προσοχή στη προσωμοίωση του παιχνιδιού.