ΝΕΑ

Millie Bobby Brown: Αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί ταινίες

H Millie Bobby Brown μπορεί να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, όμως η ίδια αποκάλυψε πως δεν της αρέσει να παρακολουθεί ταινίες. Κι όμως, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Eleven στην πασίγνωστη σειρά του Netflix, "Stranger Things", αποκάλυψε στη The Sun πως δεν επιλέγει να δει ταινίες, ούτε καν εκείνες που έχει πρωταγωνιστήσει.

«Δεν βλέπω γενικά ταινίες, ούτε τις δικές μου. Οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε "πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτήν την ταινία, θα άλλαζε τη ζωή σου. Και αναρωτιέμαι πόσο καιρό πρέπει να κάτσω εκεί, γιατί ο εγκέφαλός μου κι εγώ δεν μας αρέσει καν να καθόμαστε να βλέπουμε τις δικές μου ταινίες», είπε στη συνέντευξη.


Παρά την απροθυμία της να βλέπει ταινίες, η Millie Bobby Brown μίλησε για χαρακτήρες που την έχουν εμπνεύσει, μεταξύ άλλων η Lara Croft από το «Tomb Raider» και ο Mad Max. «Δεν σημαίνει ότι η ταινία δεν είναι επική, κινηματογραφική και λαμπρή, ή ότι δεν υπάρχουν καταπληκτικές ερμηνείες. Λατρεύω μερικούς από αυτούς τους ηθοποιούς», τόνισε.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix "Damsel", η οποία βρίσκεται στο Top 10 της πλατφόρμας παγκοσμίως.