ΝΕΑ

Ο Jack Savoretti επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ "Miss Italia"

Ο Jack Savoretti επιστρέφει με το "Miss Italia", το πρώτο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια εξ ολοκλήρου στα ιταλικά. Το άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου, θα έχει τον μοναδικό ήχο του Jack Savoretti, με μια νότα από Ιταλική φινέτσα.

"Θα ήθελα ο κόσμος που ακούει αυτόν τον δίσκο να τον αντιλαμβάνεται ως δίσκο του Jack Savoretti, χωρίς να σκέφτεται σε ποια γλώσσα τραγουδάω.Είναι στα ιταλικά, αλλά είναι Jack Savoretti. Δεν είναι απλά ένα άλμπουμ στα ιταλικά", είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο άλμπουμ.


Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει και την συνεργασία του Savoretti με τον Zucchero στο τραγούδι “Senza una donna (Without A Woman)”, το οποίο ακούσαμε πρώτη φορά αποκλειστικά στον Easy 97.2. Για τον Savoretti, το να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι, όπως είπε δεν είναι μόνο μεγάλη τιμή, αλλά έχει και μια βαθιά προσωπική σημασία για εκείνον.

 "Αυτό το τραγούδι μου επέτρεψε να ενώσω τις δύο ταυτότητές μου για πρώτη φορά. Από τη μια, τα ιταλικά, τη γλώσσα του πατέρα μου που δυστυχώς μιλούσα ελάχιστα στο παρελθόν, και από την άλλη, τα αγγλικά, τη γλώσσα της μητέρας μου, που τραγουδούσε συνεχώς στο σπίτι με τον πατέρα μου. Το τραγούδι συμβόλιζε ακριβώς αυτή τη σχέση", είπε.