ΝΕΑ

Amy Winehouse: Στις 12 Απριλίου κυκλοφορεί το soundtrack άλμπουμ της ταινίας "Back To Black"

Μια ημέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της Amy Winehouse με τίτλο, "Back To Black" πρόκειται να κυκλοφορήσει το soundtrack άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής τραγουδίστριας. Το soundtrack album συμπεριλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια. Τα 3 από αυτά είναι από το ντεμπούτο άλμπουμ της Amy, “Frank”, 3 από το “Back To Black” αλλά και το νέο τραγούδι του Nick Cave με τίτλο “Song For Amy”.

Η πρεμιέρα του "Back To Black" είναι προγραμματισμένη για τις 11 Απριλίου, με την κυκλοφορία του άλμπουμ να έρχεται μια μέρα μετά.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Amy Winehouse και της δημιουργίας του του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black.

Ειπωμένη από την οπτική της Amy και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.