ΝΕΑ

Pierce Brosnan: «O Cillian Murphy θα έκανε υπέροχη δουλειά ως James Bond»

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιέυματα που θέλουν τον Cillian Murphy να αναλαμβάνει τον ρόλο του James Bond, ο πρώην πράκτορας 007, Pierce Brosnan μίλησε για τις φήμες και αποκάλυψε πως νιώθει με αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ηθοποιός στο BBC, ο Murphy θα ήταν ιδανικός για τον ρόλο καθώς πληρεί όλες τις προδιαγραφές του γοητευτικού και Άγγλου πράκτορα. «Ο Cillian θα έκανε μια υπέροχη δουλειά ως James Bond», είπε ο Brosnan. Να θυμίσουμε πως ο Brosnan υποδυόταν τον πιο γνωστό πράκτορα στον κόσμο, στις ταινίες "Golden Eye" (1995), "Tomorrow Never Dies" (1997), "The World Is Not Enough" (1999), και "Die Another Day" (2002).


Μετά την τεράστια επιτυχία του "Oppenheimer" και τη νίκη στα βραβεία Όσκαρ, ο Cillian Murphy φαίνεται να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Σύμφωνα με δημοσιέυματα, οι παραγωγοί της νέας ταινίας παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα τον ηθοποιό και φαίνεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να υποδυθεί τον 007. «Τα αφεντικά του Bond θέλουν τον Oppenheimer. Θέλουν τον Murphy», γράφουν.

Σύμφωνα με τη The Sun, «ο Cillian Murphy είναι η αφρόκρεμα του Hollywood αυτή τη στιγμή και αυτός θα ήταν ο απόλυτος ρόλος για εκείνον. Αυτός είναι ένας τρόπος να αναβαθμιστεί το franchise του Bond, με έναν ηθοποιό που βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του». Ακόμη κι αν η επιλογή του Murphy, αυτή τη στιγμή, μοιάζει πολύ πιθανή, η απόφαση για τον ρόλο θα παρθεί την επόμενη χρονιά.