ΝΕΑ

Lenny Kravitz: Τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood

Μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτυχιών, ο Lenny Kravitz τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood. Περιτρυγιρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Kravitz μίλησε για την παιδική του ηλικία και πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έπαιρνε στο δικό του αστέρι στη Λεωφόρο των αστεριών στο Los Angeles.

"Είναι απίστευτη τιμή να βρίσκεσαι σε αυτόν τον δρόμο. Το να είσαι με όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν κάνει απίστευτα πράγματα στη ζωή τους είναι τιμή", είπε ο Kravitz στο PEOPLE. "Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Όπως είπα, όταν ήμουν παιδί, περπατούσα πάνω-κάτω σε αυτούς τους δρόμους, αλλά σχεδόν πάντα σκεφτόμουν πού θα κοιμόμουν εκείνο το βράδυ", συνεχίζει. "Το να το έχω τώρα είναι τόσο σουρεαλιστικό και είμαι πραγματικά ευγνώμων".


Στο πλευρό του ήταν η κόρη του, Zoë Kravitz με τον σύντροφο της Channing Tatum αλλά και ο μακροχρόνιος φίλος του μουσικού, Denzel Washington. "Το αστέρι είναι ένα όμορφο πράγμα, αλλά αν δεν είχα τους ανθρώπους να το μοιραστώ μαζί του, δεν θα ήταν το ίδιο", είπε συγκινημένος ο Kravitz. "Το να έχω τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ που με γνωρίζουν όλη μου τη ζωή και που έκαναν το ταξίδι μαζί μου είναι το πραγματικό δώρο", συνέχισε.