ΝΕΑ

Warner Bros: Θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Greta Gerwig για το sequel της Barbie

Μετά την τεράστια επιτυχία της "Barbie" με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, η Warner Bros. φαίνεται πως θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Greta Gerwig για το sequel της ταινίας με την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για το 2023.

Όπως ανέφερε η CEO της εταιρείας παραγωγής, Pamela Abdy, «θα ήθελε πολύ να κάνει το sequelτης ταινίας Barbie, αφού η πρώτη ταινία ενθουσίασε το κοινό σε όλο τον κόσμο». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο BBC, τόσο η Warner Bros. όσο και η Gerwig φαίνεται πως βρίσκονται σε κοινή πορεία για μια νέα ταινία στον κινηματογραφικό κόσμο της Barbie. Η Abdy, η οποία δηλώνει απογοητευμένη που η Gerwig αλλα και η Robbie δεν ήταν υποψήφιες για Όσκαρ, χαρακτηρίζει την σκηνοθετη, «οραματίστρια», καθώς και «μια από τις καλύτερες κινηματογραφίστριες που εργάζονται σήμερα».


Παρά τα όνειρα της Warner Bros και της Gerwig, η Margot Robbie δεν είναι θετική για ένα sequel. Μιλώντας στο Associated Press αποκάλυψε πως: «Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτή την ταινία. Δεν την φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Γκρέτα έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να ακολουθήσει μετά από αυτή»

Η Mattel το τελευταίο διάστημα, όπως έχει γίνει γνωστό, ετοιμάζει ταινίες και από άλλα παιχνίδια, μεταξύ αυτών η Polly Pocker με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins.