ΝΕΑ

Ryan Gosling: Ερμήνευσε το "I'm Just Ken" στη σκηνή των Όσκαρ!

Ο Rayn Gosling μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Τραγούδι, όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να φέρει το κωμικό στοιχείο σε μια τόσο σοβαρή και συγκινητική απόνομή. Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ και ερμήνευσε το "I'm Just Ken", ένα τραγούδι που ακούμε και αγαπήσαμε από την ταινία της "Barbie".

Με την Margot Robbie και την Billie Eilish να μην μπορούν να κρατήσουν το γέλιο τους, ο Gosling ξεκίνησε να τραγουδάει το κομμάτι. Χωρίς να μπορεί να κρατήθει και να μη γελάσει, ο "Ken" φορώντας ένα ροζ κοστούμι ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας ένα τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στο πόσο μειωνεκτικά νιώθει ο Ken μπροστά στη Barbie. Αυτό που έκανε την εμφάνιση να ξεχωρίσει ήταν πως όλοι οι "Ken" της ταινίας ενώθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό τόσο του Gosling όσο και του δημιουργού του τραγουδιού, Mark Ronson.

Simu Liu, Scott Evans, Ncuti Gatwa και Kingsley Ben - Adir μας απέδειξαν πως οι "Ken" αλληλοστηρίζονται. Φυσικά, η εμφάνιση - έκπληξη του Slash ήταν το κερασάκι στη τούρτα μιας απίστευτης εμφάνισης που θα συζητηθεί, προσθέτωντας μια πιο ροκ πινελιά σε μια τόσο κωμική ερμηνεία.