ΝΕΑ

Dakota Johnson - Chris Martin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν ο Chris Martin και η Dakota Johnson. Όπως αναφέρει το Mirror, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από 6 χρόνια σχέσης και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο», είπε πηγή από το περιβάλλον τους. «Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο τους, αλλά θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους»


Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή των Coldplay με την Gwyneth Paltrow. Προσφατα, η Johnson μίλησε και για το πως βιώνει την συμβίωση με τα παιδιά του Martin αλλα και το πως νιώθει που είναι η μητριά τους. «Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», είχε δηλώσει, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει έτοιμη να γίνει και εκείνη μανούλα.

Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνω. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη», είπε.