ΝΕΑ

Helen Mirren και Kylie Minogue απέκτησαν την δική τους Barbie!

Η Kylie Minogue και η Helen Mirren τιμήθηκαν με τη δική τους Barbie, με αφορμή την 65η επέτειο της κούκλας αλλά και την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Shania Twain, Enissa Amani, Lila Aviles, Viola Davis, Nicole Fujita και Maira Gomez ήταν οι γυναίκες που τιμήθηκαν με τη δική τους Barbie, για το έργο τους στον χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

Η Mirren δήλωσε ευτυχισμένη για την απόκτηση της δικής της κούκλας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον νιώθει ολοκληρωμένη. «Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και κάτι που μπορώ να προσθέσω στη λίστα με τα αγαπημένα μου επιτεύγματα - να έχω ένα Όσκαρ, να έχω ένα αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ και να έχω τη δική μου Barbie», είπε.


Η Barbie της Mirren φοράει το μπλέ Del Core φόρεμα της ηθοποιού από τις περσινές Κάννες και φυσικά, στο χέρι φαίνεται να κρατάει το βραβείο Όσκαρ που κέρδισε το 2007 για την ταινία "The Queen". Η Krista Berger, αντιπρόεδρος και παγκόσμια επικεφαλής της Barbie δήλωσε: «Η Barbie και οι κούκλες θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν. Η ιστορία της Barbie δεν ήταν ποτέ μόνο για εκείνη. Αφορά τα αμέτρητα νεαρά κορίτσια που ενέπνευσε».