ΝΕΑ

Paris Jackson: Κάθεται δίπλα στον Paul McCartney, 40 χρόνια μετά τη διαμάχη με τον πατέρα της

Η Paris Jackson βρέθηκε στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας της Stella McCartney και μάλιστα, κάθισε δίπλα από τον θρυλικό πατέρα της σχεδιάστριας, Paul McCartney. Η κόρη του Michael Jackson, βρέθηκε ανάμεσα στον McCartney και το πρώην μέλος των Beatles, Ringo Starr, με άρθρα να αναφέρουν πως με αυτό τον τρόπο δίνουν ένα επίσημο τέλος στη διαμάχη του McCartney και του βασιλιά της ποπ.

Η διαμάχη ξεκίνησε το 1985, όταν ακόμα τα δύο είδωλα της μουσικής ήταν ακόμα φίλοι. Συνεργάστηκαν για τα τραγούδια "The Girl Is Mine", "Say, Say, Say" και το "The Man". Όλα όμως άλλαξαν όταν ο Jackson ζήτησε συμβουλή από τον McCartney για το πως να διασφαλίσει την περιουρία του, με το μέλος των Beatles να του λέει να επενδύσει στις μουσικές εκδόσεις. Ο βασιλιάς της ποπ, πήρε τη συμβουλή και αγόρασε για 47,5 εκατομμύρια δολάρια τον μουσικό κατάλογο τόσο του John Lennon, όσο και του Paul McCartney, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Και αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν. Στο παρελθόν, ο McCartney είχε δηλώσει: “Νομίζω ότι είναι ύποπτο να κάνεις κάτι τέτοιο. Να είσαι φίλος κάποιου και μετά να αγοράζεις το χαλί στο οποίο στέκεται”.


Ωστόσο, η διαμάχη τελειώσε το 2009 όταν ο Jackson έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με τον διάσημο μουσικό να βάζει ένα οριστικό τέλος στις διαφωνίες τους. Ο McCartney φαίνεται πως έχει αφήσει την ιστορία πίσω του, καθώς έχει γνωρίσει δύο φορές την κόρη του βασιλιά της ποπ. Εκτός από την πιο πρόσφατη του συνάντηση στην επίδειξη μόδας, όπως έγινε γνωστό, η Paris είχε γνωρίσει το πρώην μέλος των Beatles και το 2018. Μια συνάντηση που την έκανε να συγκινηθεί καθώς τον θεωρεί το ίνδαλμα της.