ΝΕΑ

Best Of Bruce Springsteen: Συλλεκτικό album για τα 50 χρόνια καριέρας του

Με ένα νέο, συλλεκτικό άλμπουμ πρόκειται να γιορτάσει η Panik Records τα 50 χρόνια καριέρας του Bruce Springsteen. Το "Best Of Bruce Springsteen" περιλαμβάνει τραγούδια του καλλιτέχνη από το «Greeting from Asbury Park», NJ του 1973 μέχρι και το «Letter To You» του 2020. Το άλμπουμ που θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε φυσική μορφή θα περιλαμβάνει 2 βινύλια και 1 CD, 18 τραγουδιών. Ψηφιακά, σύνολο, θα κυκλοφορήσουν 31 νέα τραγούδια. 

To album θα περιέχει τραγούδια απο την αρχή της καριέρας του όπως τα «Growin’ Up» και «Rosalita (Come Out Tonight)», το «Dancing In The Dark» μέχρι το «The Rising», το «Born To Run» και το «Hungry Heart» καθώς και πιο πρόσφατες κυκλοφορίες όπως τα «Hello Sunshine» και «Letter To You».



Τα τραγούδια από όλη την καριέρα του Springsteen κυκλοφορούν μαζί σε ένα set για πρώτη φορά. Το «Best Of Bruce Springsteen» κυκλοφορεί με μια φωτογραφία εξωφύλλου από τα live του «Born To Run» από τον Eric Meola, καθώς και νέα liner notes από τον Erik Flannigan.

Πριν την πολυαναμένομενη κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Bruce θα επιστρέψει με το συγκρότημα The E Street Band και στις 19 Μαρτίου θα ξεκινήσει στο Phoenix της Arizona μια περιοδεία 51 συναυλιών σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.