ΝΕΑ

Ryan Gosling: Θα ερμηνεύσει το «I'm Just Ken» στη σκηνή των Oscar

Σε περίπτωση που σας έλειψε, ο Ryan Gosling, επιστρέφει ως Ken στη σκηνή των Oscars για να ερμηνεύσει το τραγούδι "I'm Just Ken", το οποίο διεκδικεί το βραβείο Καλύτερου τραγουδιού. Μετά την αβεβαιότητα που υπήρξε γύρω από την παρουσία του Gosling στην τελετή απονομής λόγω του αποκλεισμού της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τις υποψηφιότητες, το Variety, επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός, όχι μόνο θα εμφανιστεί αλλά θα τραγουδήσει κιόλας.


Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Gosling είχε δηλώσει, πως η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών δεν του είχε ζητήσει ακόμα να ερμηνεύσει το τραγούδι, ωστόσο, όπως είπε "είναι ανοιχτός" στο να το κάνει. «Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να μου αναθέσουν να το κάνω. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Ryan Gosling διεκδικεί το βραβείο του B' Ανδρικού Ρόλου για τον Ken, ενώ το "I'm Just Ken" και το "What Was I Made For?" είναι υποψήφια για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, με οικοδεσπότη για τέταρτη φορά τον Jimmy Kimmel.