ΝΕΑ

Η Emma Stone έφαγε 60 πορτογαλικά ταρτάκια στα γυρίσματα του "Poor Things"

Όσοι είδατε το "Poor Things" αποκλείται να μην ζηλέψατε έστω και λίγο τα ταρτάκια (Pasteis de Nata) που τρώει η Emma Stone ως Bella Baxter, όσο βρίσκεται στην Πορτογαλία. Ωστόσο, η ίδια η Stone, δεν φάνηκε να το απόλαυσε όσο φάνηκε. Η ηθοποιός βρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Los Angeles και μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετώπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όπως είπε χρειάστηκε να φάει 60 πορτογαλικά ταρτάκια, μέχρι να βγεί η σκηνή όπως την είχε ο Γιώργος Λάνθιμος στο μυαλό του.



«Το να καταλάβουμε πώς να περπατάμε ή να τρώμε 60 πορτογαλικές τάρτες, που η πρώτη μπουκιά είναι νόστιμη, αλλά μέχρι το τέλος θέλεις πραγματικά να ξεράσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, η Stone αναφέρθηκε και στις σκηνές σεξ που είχε η ταινία, λέγοντας πως ήταν ουσιαστικά μια χορογραφία και ήξεραν [οι ηθοποιοί ] ακριβώς τι κάνουν. «Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια οικειότητας και την απομόνωση στα σετ όλα ήταν έγιναν πιο εύκολα. Επίσης, βοήθησε το γεγονός ότι ήταν χορογραφημένο. Οι σκηνές αυτές ήταν γρήγορες και ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε», είπε.