ΝΕΑ

Harry Potter: Η τηλεοπτική σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2026

Η τηλεοπτκή σειρά του Harry Potter είναι πλέον γεγονός, με την Warner Bros. να στοχεύσει στο 2026 για την πρεμιέρα. Την ημερομηνία που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας τη σειρά για τον αγαπημένο μας μάγο, ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας παραγωγής, David Zaslav, σε εκδήλωση της.

«Δεν ντρεπόμαστε για τον ενθουσιασμό μας γύρω από τον Harry Potter», είπε. «Η τελευταία ταινία γυρίστηκε πριν από περισσότερα από δώδεκα χρόνια». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τη συγγραφέα και δημιουργό της σειράς ταινίων, J.K. Rowling, η οποία βοηθάει και στη σωστή εκτέλεση της ιστορίας στη σειρά.

«Ήμουν στο Λονδίνο πριν από μερικές εβδομάδες και πέρασα αρκετό χρόνο με την J.K. και την ομάδα της», είπε, ενώ πρόσθεσε:

«Και οι δύο πλευρές είναι ενθουσιασμένες που αναζωπυρώνουμε αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν υπέροχες και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στο Max», κατέληξε.