ΝΕΑ

Matt Smith: Αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Harry τον αποκάλεσε παππού αφού είδε το "The Crown"

Ο Matt Smith, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Πρίγκιπα Philip στους πρώτους κύκλους του "The Crown", μοιράστηκε με το κοινό μια συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Harry μετά την κυκλοφορία της σειράς. Ο ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Emmy για την ερμηνεία του στη σειρά, αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια συνάντησε τον Δούκα του Σάσεξ σε έναν αγώνα πόλο και εκείνος τον έλεγε "παππού".

«Έλεγε "εντάξει παππού;". Εγώ ήμουν κάπως "εντάξει φίλε;"», δήλωσε ο ηθοποιός στο BBC.

Το 2023, ο ίδιος ο Harry είχε αποκαλύψει πως έβλεπε το "The Crown" με τόση προσήλωση , σε σημείο που "τσέκαρε" ποια γεγονότα ήταν αληθινά και ποια όχι.

«Δεν προσποιούνται ότι είναι ειδήσεις - είναι μυθοπλασία, αλλά βασίζεται χαλαρά στην αλήθεια», είπε για την εκπομπή. «Σου δίνει μια γενική ιδέα για το τι σημαίνει η πίεση του να βάζεις το καθήκον και την υπηρεσία πάνω από την οικογένεια και όλα τα άλλα - τι μπορεί να προκύψει από αυτό», είχε δηλώσει στο "Late Late Show" με τον James Corden.

«Νιώθω πολύ πιο άνετα με το "Crown" από όταν βλέπω τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή τον εαυτό μου», συνέχισε.