ΝΕΑ

Sam Mendes: Ετοιμάζει ξεχωριστά ντοκιμαντέρ για κάθε μέλος των The Beatles

Ο Sam Mendes, ο σκηνοθέτης πίσω από το "1917" αλλα και το "Skyfall", επιστρέφει, αυτή τη φορά με 4 ξεχωριστά ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς Beatles. Όπως ανακοίνωσε η Sony Pictures Entertainment και η εταιρεία παραγωγής του Neal Street Productions, η παραγωγή τεσσάρων ταινιών για τους John Lennon, Ringo Starr, Paul McCartney και George Harrison, βρίσκεται στα σκαριά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple Corps Ltd. και οι Beatles, παραχωρούν τα δικαιώματα για την παρουσίαση της ζωής και της μουσικής τους στο κοινό. Την είδηση της δημιουργίας των ταινιών δημοσίευσε με αποκλειστικότητα η Deadline, αναφέροντας πως την παρουσίαση των μουσικών ειδώλων έχει αναλάβει ο Mendes, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε κάθε μέλος, ώστε να ειπωθεί η ιστορία τους όπως αρμόζει.

Οι 4 ταινίες - ντοκιμαντέρ θα μας ταξιδεύουν από τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης των Lennon, McCartney, Starr και Harrison, μέχρι και την ανάδειξη τους σε παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, αν οι ταινίες θα περιλαμβάνουν τον τραγικό θάνατο του John Lennon το 1980 και τον πόνο που προκάλεσε σε παγκόσμιο επίπεδο.