ΝΕΑ

Kylie Minogue: Βραβεύεται ως παγκόσμιο είδωλο στα Brits Awards!

Η Kylie Minogue πρόκειται να βραβευτεί ως παγκόσμιο είδωλο στα φετινά BRIT Awards. Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το σημαντικότερο που μπορεί να λάβει ένας καλλιτέχνης στα βρετανικά βραβεία. Μάλιστα, στο παρελθόν είχαν τιμηθεί οι Elton John, David Bowie και Robbie Williams. Το 2021, η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε το βραβείο.

Φέτος, η διοργάνωση αποφάσισε να διευρύνει την λίστα με τους υποψηφίους του βραβείου από 5 σε 10, καθώς πέρυσι είχαν υπάρξει αντιδράσεις σχετικά με την έλλειψη γυναικών στην κατηγορία. Φέτος, η Minogue είναι υποψήφια και για την κατηγορία διεθνής καλλιτέχνης της χρονιάς μαζί με την Taylor Swift, την Olivia Rodrigo και τη Lana Del Rey. Μάλιστα, εκτός από την υποψηφιότητα, αλλά και το βραβείο του παγκόσμιου ειδώλου, η Minogue πρόκειται να ανέβει και στη σκηνή με την Dua Lipa και την Raye.


«Eίμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη που με τιμάνε με το βραβείο global icon και που θα ενταχθώ σε μια σειρά από τόσο απίστευτους καλλιτέχνες. Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πάντα το σπίτι μου, οπότε οι Βρετανοί έχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στη σκηνή των Brits Awards» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kylie Minogue.