ΝΕΑ

Jennifer Lopez: Πρεμιέρα για το “This Is Me…Now: A Love Story”

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα ταινία της Jennifer Lopez, “This Is Me…Now: A Love Story”, με τον Ben Affleck να βρίσκεται στο πλευρό της, τιμώντας στο έπακρο την ημέρα των ερωτευμένων. Η ταινία αλλά και το νέο της άλμπουμ είναι η συνέχεια του "This Is Me... Then" που κυκλοφόρησε το 2002.

Στην ταινία, βλέπουμε cameos από τους Trevor Noah και Jane Fonda, ενώ σύμφωνα με την JLo, η ιστορία του έρωτα της με τον Affleck ήταν εκείνη που ενέπνευσε το project. “Έλεγα, δεν γράφω, δεν το κάνω αυτό. Μου είπε: Το κάνεις, γράφεις, σκηνοθετείς, κάνεις την παραγωγή, χορογραφείς, τα κάνεις όλα αυτά. Ξεκίνα να μπαίνεις σε αυτό, άρχισε να κατέχεις λίγο από αυτό που είσαι”, θυμάται ότι της είπε ο Affleck, σε συνέντευξη της την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε να μην ευχαριστήσει τον σύζυγο της, με τον οποίο η ιστορία μετράει περισσότερα από 20 χρόνια. “Ενέπνευσε το άλμπουμ πριν από 20 χρόνια, ενέπνευσε αυτήν την ταινία τώρα. Και σιχαίνεται που το λέω τώρα, αλλά όχι! Όχι! Του λέω, σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που πίστεψες σ’ εμένα και μ’ έκανες να πιστέψω σ’ εμένα. ” είπε. “Ευχαριστώ που μ’ έκανες να εξελίσσομαι κάθε μέρα, για την οικογένεια που δημιουργήσαμε, τα παιδιά μας, για καθετί που κάνεις για μένα. Δεν ξέρεις πώς είναι να μοιράζεσαι αυτήν τη ζωή και να είσαι ο έρωτάς μου”, κατέληξε.