ΝΕΑ

Βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες του Jaafar Jackson ως Michael Jackson!

Η Lionsgate και η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Jaafar Jackson στη βιογραφική ταινία του θείου του και βασιλιά της ποπ, Michael Jackson. Η ομοιότητα στις φωτογραφίες είναι εμφανής, ενώ στην αρχή και εμείς δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε πως δεν βλέπουμε τον Michael Jackson αλλά τον Jaafar.

Σύμφωνα με την Deadline, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως στις 18 Απριλίου του 2025, με την παραγωγή να έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιανουαρίου. Το σενάριο υπογράφει ο John Logan.


Σύμφωνα με την περίληψη: «Η ταινία ακολουθεί τον περίπλοκο άνθρωπο που γίνεται ο βασιλιάς της ποπ, από τους θριάμβους στις τραγωδίες, από την ανθρώπινη πλευρά και τους προσωπικούς του αγώνες έως τη δημιουργική του ιδιοφυΐα».

«Είναι παράξενο το πόσο μοιάζει με τον Michael. Ακούγεται σαν αυτόν, χορεύει, τραγουδάει. Είναι πραγματικά παράξενο. Ο Grahaam King, ο οποίος είναι ένας φανταστικός παραγωγός, τον βρήκε και μου τον σύστησε και έμεινα έκπληκτος», είχε δηλώσει τον προηγούμενο καιρό ο σκηνοθέτης της ταινίας, Antoine Fuqua στο Entertainment Weekly.