ΝΕΑ

Miley Cyrus: Το φόρεμα των Grammy χρειάστηκε 675 ώρες για να φτιαχτεί

Η Miley Cyrus ήθελε τα πρώτα της Grammy να συνοδεύονται από ένα φαντασμαγορικό show και εμφανίσεις που ξεχώρισαν. Γι' αυτό το λόγο, η τραγουδίστρια επέλεξε να αλλάξει όχι ένα, όχι δύο αλλά πέντε διαφορετικά outfit. Ένα εξ αυτών είναι ένα χρυσό φόρεμα, φτιαγμένο από 14.000 χρυσές παραμάνες ασφαλείας.


Όπως έγινε γνωστό από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκεκριμένο ρούχο, χρειάστηκε 675 ώρες χειροποίητης εργασίας, ενώ είναι διακοσμημένο με επιλεγμένες γαλλικές χάντρες, που αποτελούν αντίκες. Το ρούχο που σχεδιάστηκε από τον οίκο Maison Margiela, αν και αποκαλυπτικό, έχει πλεχτεί έτσι ώστε να καλύπτει συγκεκριμένα σημεία του σώματος της τραγουδίστριας. Αυτό, ήταν το ρούχο που επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Στη συνέχεια του show, η Cyrus επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την Tina Turner, ραμμένο από τον Bob Mackie. Ενώ παρέλαβε τα βραβεία με δύο διαφορετικά αλλά εξίσου λαμπερά φορέματα που έκοβαν την ανάσα. Στο after party, η Cyrus μια ολόσωμη μαύρη φόρμα, η οποία είχε ανάγλυφες πάνω της καμπύλες και σχέδια.