ΝΕΑ

Mariah Carey: Παραλίγο να χάσει την τελετή των βραβείων Grammy

Λόγω της έντονης καταιγίδας και των καιρικών φαινομένων, η Mariah Carey παραλίγο να μην καταφέρει να φτάσει στο Crypto.com Arena, όπου θα παρουσίαζε το πρώτο βραβείο της 66ης τελετής απονομής των βραβείων Grammy.

«Ήταν περίπου 16:45 και θα βγαίναμε ζωντανά σε 15 λεπτά» είπε ο Ben Winston στο podcast «Rolling Stone Music Now» , με τον Patrick Menton να προσθέτει: «Δεν είμαστε σίγουροι ότι η SZA θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την εμφάνισή της -πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να ετοιμαστεί και δεν μπορεί να γυρίσει. Ο Burna Boy κόλλησε στην κίνηση, ίσως να μην τα καταφέρει. Και σίγουρα δεν θα έχετε την Mariah Carey, την Kacey Musgraves, την Christina Aguilera και την Lizzo. Όλες έχουν κολλήσει στην κίνηση».

Όσο πλησίαζε η τελετή, και ο χρόνος πίεζε τη διοργάνωση, οι παραγωγοί των Grammy πήραν ένα αμάξι του γκόλφ και πήγαν να πάρουν την τραγουδίστρια από το αυτοκίνητο της. Την ίδια στιγμή 4 άνθρωποι έτρεχαν με ομπρέλες για να βεβαιωθούν πως η Carey θα έφτανε όσο τον δυνατόν πιο στεγνή στη σκηνή.

«Τη φέραμε με ένα αμάξι του γκολφ οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου», συμπλήρωσε ο Ben Winston.


Η Miley Cyrus, καθώς παρέλαβε το βραβείο για την «καλύτερη pop σόλο ερμηνεία», αποκάλυψε πως και η ίδια κόλλησε στη κίνηση λόγω της βροχής και παραλίγο να χάσει την έναρξη της απονομής.

«Απλώς κόλλησα στην κίνηση λόγω της βροχής και σκέφτηκα ότι θα έχανα αυτή τη στιγμή. Και αν έχανα το βραβείο δεν πειράζει, αλλά όχι τη Mariah Carey», είπε η Cyrus.