ΝΕΑ

Demi Lovato: Τραγούδησε το "Heart Attack" σε μια εκδήλωση για γυναίκες με καρδιαγγειακά προβλήματα και ξεσήκωσε αντιδράσεις

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η επιλογή της Demi Lovato να τραγουδήσει το "Heart Attack" κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA). Η τραγουδίστρια ερμήνευσε στη συναυλία, Go Red for Women Red Dress Collection Concert της AHA, η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση για τις καρδιαγγειακές παθήσεις και όπςω φάνηκε η επιλογή των τραγουδιών, προκάλεσαν αντιδράσεις, τόσο από το παρευρισκόμενο κοινό, όσο και από τους θαυμαστές που παρακολουθούσαν διαδικτυακά.

Οι θαυμαστές της Lovato, θεώρησαν την επιλογή του κομματιού άστοχη, με πολλούς να γράφουν στο Twitter/X, πώς κατάφερε να "περάσει" αυτό το τραγούδι και να μπεί στο playlist της συναυλίας. Ωστόσο, όπως μεταδίδει το PageSix, η επιλογή του "Heart Attack" έφερε την υπογραφή της Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς ήταν δική της επιλογή. Μάλιστα, προτιμήθηκε από άλλα τραγούδια καθώς, το "Heart Attack" αποτελούσε ένα μεγάλο challenge για την Lovato μετά τα τρία εγκεφαλικά επεισόδια αλλά και την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας σχεδόν θανατηφόρας υπερβολικής δόσης το 2018.

«Μετά την καρδιακή προσβολή της Demi και την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία της, για μερικά χρόνια, η Demi πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει το "Heart Attack"», εξήγησε η πηγή στο PageSix. Η ίδια, θεωρεί πως μετά από 6 χρόνια, κατάφερε να "επανακτήσει" τις δυνάμεις της και να ερμηνεύσει το τραγούδι ό0πως του αρμόζει.