ΝΕΑ

Jon Bon Jovi: Αποκάλυψε αν θα τραγουδήσει στον γάμο του γιού του Jake, με την Millie Bobby Brown!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Access Hollywood, καθώς ανακηρύχθηκε ο «Άνθρωπος της Χρονιάς» για το 2024 από το MusiCares, ο Jon Bon Jovi, μίλησε μεταξύ άλλων για τον επερχόμενο γάμο το γιού του Jake, με την διάσημη ηθοποιό, Millie Bobby Brown. Όπως είπε ανυπομονεί, νιώθει περήφανος για τον έρωτα των δύο παιδιών, ενώ στην ερώτηση αν θα τραγουδήσει στον γάμο τους, η απάντηση ήταν θετική.

«Μεγαλώνουν μαζί. Είμαστε τρελά ερωτευμένοι με τους δυο τους. Πιάνουν την ιδέα ότι είναι μαζί σε αυτό και τους υποστηρίζουμε απόλυτα, και η οικογένεια της [Millie] είναι απίστευτη. Εκείνη εργάζεται πολύ σκληρά, και εκείνος εργάζεται πολύ σκληρά, και το απολαμβάνουμε πραγματικά. Θα κάνω ό, τι μου πουν [αναφορικά με τον γάμο], αλλά αν υπάρξει κάποιο αίτημα είμαι σίγουρος ότι θα πάω για "δουλειά"», είπε ο Bon Jovi.


Φυσικά, μίλησε και για το νέο του επίτευγμα, τονίζοντας πως νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται αναμέσα σε τόσο σπουδάιους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Πρόκειται για είδωλα, πάνω σε είδωλα. Ξέρετε, οι σπουδαιότεροι των σπουδαίων. Το να βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο μαζί τους και να μπορώ πραγματικά να τους αποκαλώ φίλους είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου».